Fruktsallad med björnbär och kesella

För att en frukost ska kännas sådär lyxig och uppiggande ska den innehålla frukt eller bär enligt mig – helst både och! Det blir både vacker, hälsosamt och gott. I helgen blev jag så otroligt sugen på melon, så på lördagsmorgon bjöd jag älsklingen på en fruktsallad med cantaloupmelon, kiwi, päron och björnbär. De mörka björnbären lyste som svarta diamanter, som kronan på verket. Olika frukter och bär innehåller olika näringsämnen och genom att blanda och variera det du äter ökar du chanserna att få i dig de vitaminer och mineraler kroppen behöver.

Jag toppade fruktsalladen med en klick kvarg 1 %(kesella) som jag rörde ihop med lite vaniljpulver. Ett par hembakade surdegsfrallor bakade av grovt rågmjöl, samt en god tidning,  fick ackompanjera fruktsalladen.

Tips! Gör din fruktsallad på kvällen innan så sparar du tid en stressig morgon.