Fruktsallad med björnbär och kesella

För att en frukost ska kännas sådär lyxig och uppiggande ska den innehålla frukt eller bär enligt mig – helst både och! Det blir både vacker, hälsosamt och gott. I helgen blev jag så otroligt sugen på melon, så på lördagsmorgon bjöd jag älsklingen på en fruktsallad med cantaloupmelon, kiwi, päron och björnbär. De mörka björnbären lyste som svarta diamanter, som kronan på verket. Olika frukter och bär innehåller olika näringsämnen och genom att blanda och variera det du äter ökar du chanserna att få i dig de vitaminer och mineraler kroppen behöver.

Jag toppade fruktsalladen med en klick kvarg 1 %(kesella) som jag rörde ihop med lite vaniljpulver. Ett par hembakade surdegsfrallor bakade av grovt rågmjöl, samt en god tidning,  fick ackompanjera fruktsalladen.

Tips! Gör din fruktsallad på kvällen innan så sparar du tid en stressig morgon.

5 svar till ”Fruktsallad med björnbär och kesella”

  1. […] och bra för magen samtidigt som det innehåller massor av fiber, mineraler och vitaminer. Fruktsallad med björnbär och kesella – Örnsköldsviks Allehanda – blogg.allehanda.se 04/02/2012 Örnsköldsviks AllehandaFruktsallad med björnbär och […]

  2. Men vilken start på dagen =)

    1. Oh ja 😉 frukost i sängen!

  3. Tuula Långvall profilbild
    Tuula Långvall

    Ååå… får jag bo med dig????

  4. […] för magen samtidigt som det innehåller massor av fiber, mineraler och vitaminer. more… Fruktsallad med björnbär och kesella – Örnsköldsviks Allehanda – blogg.allehanda.se 04/02/2012 Örnsköldsviks AllehandaFruktsallad med björnbär och […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: