Byter havet i Örnsköldsvik mot Storsjön i Östersund

Det var en klar vinterkväll som drömmen om Jämtland tog fart, under ett stjärnklart himlavalv med kärleken vid min sida, en kväll då ingenting kändes omöjligt. Jag har alltid trott på att om man sätter ett mål och jobbar mot det så kommer man att nå dit till slut, och nu har jag nått fram till mitt mål, min dröm, genom att följa ropet inifrån mitt hjärta och genom målmedvetet jobb (och så lite flyt!).

Jag har fantastiska nyheter som jag vill dela med er: jag har fått mitt drömjobb, i min drömstad! Jag har fått fast anställning som dietist på landstingsservice i Östersund, där jag bland annat kommer jobba för att maten på sjukhuset ska vara näringsriktigt! Jag börjar redan imorgon. I helgen packade jag min resväska och nu sitter jag alltså på ett vandrarhem i Östersund, där jag ska bo tills jag får nyckeln till en lägenhet senare i veckan. Livet kunde inte vara bättre, här och nu börjar resten av mitt liv. När allt har ordnat sig med jobb och boende så kommer kärleken såklart att följa efter mig hit. Jag är så otroligt lycklig över att ha fått ett jobb som jag verkligen passar för och som krona på verket i vackra Östersund! Jag har bott i Arnäsvall i Örnsköldsvik i hela mitt liv så det är verkligen ett spännande äventyr att över en helg byta län, landskap, stad och jobb, men jag är lycklig ända in i själen.

Så nu vet ni vad de senaste dagarnas bloggtorka har berott på. Jag lovar att dela med mig till er av alla nya smaker och matäventyr från Jämtland! Nu ikväll bjuder jag på nödmat från ett vandrarhem: frukt, nötter, avokado,  grovknäcke, yoghurt och kaffe är en bra början. Nu ska jag cykla ut och se på min nya hemstad!!!

9 svar till ”Byter havet i Örnsköldsvik mot Storsjön i Östersund”

  1. Vad kul!! Lycka till med allt! Jag blir alltid lika inspirerad när jag kikar in på din blogg och det märks att du brinner för det du gör! Kör hårt! 🙂

  2. Åhh det är fantastiskt. En ny obestämd framtid är ju jätte spännande. Önskar dig lycka till och hoppas du kommer trivas som fisken i vattnet. =) Kram

    1. Tack så mycket!!! Ja det är otroligt spännande att sätta sig in i det nya jobbet också! kramar

  3. =) Meeen vad kul. Grattis !!!!!!!!

  4. Vad roligt att du flyttat till Östersund och dessutom fått jobb som du vill ha! Jättekul! Lycka till med allt, vi kanske ses någon gång på stan nu då 🙂

    1. Ja det är så kul! Ja vi ses säkert 😀

  5. gud vad skoj, grattis och önskar dig all lycka till på ditt nya jobb och i din nya stad även om jag är säker på att det kommer gå toppen! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: