Fågelnäste

Idag bygger jag och Micke bo tillsammans för tredje gången. Det är något ganska vackert över det hela. Våra sängar som vi sovit i tillsammans så många nätter i Örnsköldsvik ska idag in i en ny lägenhet, i en ny stad i ett nytt län och landskap. Det känns spännande och underbart och det får mig att tänka på hur otroligt lyckligt lottad jag är som har hittat en människa som för mig kan fylla upp en helt främmande stad.

En så stor dag kräver såklart en god frukost: bär från frysen fick blanda sig med piel del sapo-melon och laktosfri mjölk; leksands fäbodknäcke med surdeg fick sällskap av bregott, ost och körsbärstomater. En kopp Bangalore Palace-te fick ersätta mitt älskade morgonkaffe då kaffemaskinen ännu inte anlänt. Ett glas ljuvligt frisk apelsinjuice på det, senaste numret av Sköna Hem och regn utanför fönstret. Inte så dumt.

Publicerat av

Dietistannica

Leg.dietist och doktorand i Måltidskunskap

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.