Fågelnäste

Idag bygger jag och Micke bo tillsammans för tredje gången. Det är något ganska vackert över det hela. Våra sängar som vi sovit i tillsammans så många nätter i Örnsköldsvik ska idag in i en ny lägenhet, i en ny stad i ett nytt län och landskap. Det känns spännande och underbart och det får mig att tänka på hur otroligt lyckligt lottad jag är som har hittat en människa som för mig kan fylla upp en helt främmande stad.

En så stor dag kräver såklart en god frukost: bär från frysen fick blanda sig med piel del sapo-melon och laktosfri mjölk; leksands fäbodknäcke med surdeg fick sällskap av bregott, ost och körsbärstomater. En kopp Bangalore Palace-te fick ersätta mitt älskade morgonkaffe då kaffemaskinen ännu inte anlänt. Ett glas ljuvligt frisk apelsinjuice på det, senaste numret av Sköna Hem och regn utanför fönstret. Inte så dumt.