Semestertider och äntligen en riktig flytt

Just nu packas allt porslin ned i lådor, grytor av lera och järn paketeras varsamt i papper från gamla ÖA-tidningar eller sveps in i filtar. Om några dagar lämnar vi igen nyckeln och jag och Micke blir äntligen sambos igen i Östersund, för nu har han också fått jobb!

Nu tar jag semester från bloggen och från mitt jobb i ett par veckor. Sedan kommer jag tillbaka och skriver ändlösa rader om mat, och proppar bloggen full med matfoton! Hoppas ni kära läsare vill vara med då igen. Tack för alla fina kommentarer, och för att ni tar er tid att läsa och begrunda mitt matprat!

5 svar till ”Semestertider och äntligen en riktig flytt”

  1. Vilka suktande bilder, väldigt snygga! Önskar dig en bra flytt och trevlig semester!

  2. […] hälsokost – #1 Author: admin 23 juli, 2012 Semestertider och äntligen en riktig flytt – Örnsköldsviks Allehanda – blogg.allehanda.se 07/22/2012 Örnsköldsviks AllehandaSemestertider och äntligen en […]

  3. […] hälsokost produkter – #1 23 juli, 2012 admin Semestertider och äntligen en riktig flytt – Örnsköldsviks Allehanda – blogg.allehanda.se 07/22/2012 Örnsköldsviks AllehandaSemestertider och äntligen en […]

  4. […] Off Semestertider och äntligen en riktig flytt – Örnsköldsviks Allehanda – blogg.allehanda.se 07/22/2012 Örnsköldsviks AllehandaSemestertider och äntligen en […]

  5. Härligt Annica att ni får börja leva vardagsliv tillsammans igen.

    Ha en skön sommar och givetvis ser jag fram emot nya bilder, recept och tänkvärda saker om kost.

    Kram Mia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: