Fredagslunch?

Godmorgon! Nu är det fredag, och ikväll åker jag och älsklingen till världens bästa Maggan, Simon och My! Ni kanske minns när Maggan och jag körde vår specialare, Två dietister i ett kök? Well, i helgen blir det kräftor!

Fredagar är väl den typiska ”gå-ut-och-äta-med-polarna-på-jobbet”-dagen. Så frågan är, vad äter du till lunch på fredagar? Något speciellt, alltid på restaurang med polarna, eller hinner du kanske inte alls med lunch för att du måste bli klar med arbetsuppgifterna innan helgen? För mig är en riktigt god grekisk sallad det ultimata!

4 svar till ”Fredagslunch?”

  1. Hehe ja i fredags blev det väl ca 15 minuters lunch för just att hinna med arbetsuppgifterna innan helgen. Ensam i ett stort lunchrum dessutom för att nästan hela enheten var på utbildning. Men i regel blir det nog den där stackars matlådan som fått vänta hela veckan när man kanske istället har gått ut och ätit med vänner eller kollegor.

    1. Det låter som att det var rätt trevligt att matlådan fick vänta 😀

  2. Hm, jag skulle tro att den gamle, gode tacosen gör sitt x antal fredagar 🙂 men nu är jag frälst i sallader, fetaost, melon, all möjlig sallad, bulgur, kyckling och någon god sås till det! 🙂 Ha en härlig kväll!

    1. Mums! Melon är något som jag tycker är fräsch i sallader, men jag kommer mig sällan för att själv använda det. Det är ju en klar sommarfavorit i alla fall!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: