Höstfröjd

Underbara, sprakande, förväntansfulla, kyliga, uppfriskande höst. Du ger oss lingon och färglada löv, äppelplockning i mammas trädgård och så det mysiga syltandet. De senaste dagarna har jag lagt några minuter om dagen på att fylla på syltförrådet för det kommande året, så nu slipper vi köpa sylt med lingon från Långtbortistan, nu finns det lingonsylt och vinbärssylt och äpplen i fruktskålen. Ni ska snart få receptet på hur enkelt det kan vara att spara några kronor på att göra egen sylt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: