Vinbärsdröm till mellanmål

Ny favorit! Den goda sylten jag kokat av röda vinbär rörde jag ned i ett par deciliter kvarg, toppade med några hela vinbär, och vips, en ny favorit var född! Även lingonsylten är riktigt god i kvargen. Jag fick tipset om lingonsylt i kvargen efter att min goda vän Maggan råkat ta fel på syltburkarna, varpå en succé var född. Kanske det är det där lite syrliga i vinbär och lingon som gör att det passar så bra?

Passar bra till mellanmål, efter träning tillsammans med något kolhydratrikt, eller som en del av frukosten.

2 svar till ”Vinbärsdröm till mellanmål”

  1. Jag uppskattar verkligen din blogg och dina recept! Så goda recept!! 🙂

    1. Tack Annah, vad glad jag blir 😀 Välkommen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: