Snabbt och gott med en enkel sallad

Idag är en sån där dag då jag redan vid 18-tiden kände att det var dags att gå och lägga sig. En sån där dag då jag vill ha något snabbt men gott till middag. Eftersom jag är en salladsälskare blev resultatet detta, snabbmat när det är som fräschast: en sallad med bladspenat, fetaost, tomat, rödlök, stekta champinjoner, kokt ekologiskt ägg och en dressing av sweet chili, kvarg och medelhavsyoghurt. Till det kan man servera vad man känner för – bröd, pasta, couscous, bulgur (gärna fullkornsvarianten), kall potatis med lite vinegrette. Sedan toppade jag med en snabb kvargdessert med choklad och banan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: