Frukost en efterlängtad fredagsmorgon

Äntligen fredag! Efter att ha varit sjuk en vecka så har det tagit på krafterna att börja jobba igen och komma tillbaka till alla rutiner. Såklart skulle det ta ända till fredag innan jag lyckades vänja mig vid att faktiskt stiga upp när väckarklockan ringer. Ikväll kommer kärleken hem från en jobbresa och sätter äkta guldkant på helgen.

Jag firar denna underbara fredagsmorgon med en liten men naggande god frukost av lätt kvarg som jag blandat med 1-2 matskedar medelhavsyoghurt för att få den lite krämigare och lenare, toppat med massor av hallon och blåbär som tinat i kylen under natten. Till det smakrika finncrisp med avokado, rökt nyckelhålsmärkt skinka och paprika. Fettkvalitet – check! Protein – check! Bra kvalitet på kolhydrater – från bär, frukt och fibrer – check! Gott? Well, du kan ju själv prova.