Frukost en efterlängtad fredagsmorgon

Äntligen fredag! Efter att ha varit sjuk en vecka så har det tagit på krafterna att börja jobba igen och komma tillbaka till alla rutiner. Såklart skulle det ta ända till fredag innan jag lyckades vänja mig vid att faktiskt stiga upp när väckarklockan ringer. Ikväll kommer kärleken hem från en jobbresa och sätter äkta guldkant på helgen.

Jag firar denna underbara fredagsmorgon med en liten men naggande god frukost av lätt kvarg som jag blandat med 1-2 matskedar medelhavsyoghurt för att få den lite krämigare och lenare, toppat med massor av hallon och blåbär som tinat i kylen under natten. Till det smakrika finncrisp med avokado, rökt nyckelhålsmärkt skinka och paprika. Fettkvalitet – check! Protein – check! Bra kvalitet på kolhydrater – från bär, frukt och fibrer – check! Gott? Well, du kan ju själv prova.


2 svar till ”Frukost en efterlängtad fredagsmorgon”

  1. Förlåt för att jag kommenterar ännu en gång, men lite längre ner på frågestunden skrev jag en fråga som jag ännu inte har fått svar på. Den handlade lite grann om ”ätardagar”.

    1. Hej D, jag har haft lite fullt upp de senaste dagarna men jag har inte glömt 🙂 Ska snart ta mig tid och sätta mig svara på lite kommentarer!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: