Kostenheten 2.0

Igår kväll ansvarade Kostenheten, där jag jobbar, för en stor middag för över 170 blivande pensionärer och 25-årigt anställda på jämtlands läns landsting. Jag hoppade in som servitris och lyckades ta mig igenom kvällen utan att spilla vin eller tappa några tallrikar.

Nu är det äntligen helg efter en ovanlig arbetsvecka och om nån timme bär det av till Rossön. Bjuder på lite bilder från jobbet. Trevlig helg allihop!

 

2 svar till ”Kostenheten 2.0”

  1. Kul att du hittade till min blogg 🙂 Så här har du ännu en Umedietist in the making! Superfina bilder förresten! Kolla gärna in på min hemsida http://www.johannesedholm.se, har nämligen skrivit en hälsokokbok, Health Kitchen, som jag tryckt upp nu i höst. Har bland annat sålt två ex till Ewa Carin btw, så ifall du skulle behöva ett julklappstips 😉

    1. Hej Johannes, tack så mycket! Vad kul att du gjort en hälsokokbok, det är jag själv sugen på 🙂
      Jag ska ha den i åtanke 🙂 Tryckte du upp den själv eller kontaktade du ett förlag?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: