Fleecerock och choklad

Det är kallt här i min lägenhet idag trots att solen lyste så vackert när jag cyklade hem. Tog mig lite eftermiddagsmys i soffan med en fleecerock runtom mig och med choklad från Åre med smak av whiskey, irish coffe,  ljus chokladkola och hallon. Det är andra gången den här månaden jag får det i present – är detta på väg att bli (Åre)ts julklapp? Det är något lyxigt över fint paketerade chokladbitar. Vi äter ju mycket med ögonen och visst känns allt lite godare om det kommer i en vacker förpackning?

Snart är det december och vi kan sluta smyga med julpysslet. För det är väl inte bara jag som tjuvsmakat på pepparkakor och slängt längtansfulla blickar över julmatsdignande receptreportage i tidningarna? Jag bakar sällan godis och sötsaker, men inför jul tycker jag det är roligt att göra tryfflar och marmelad att ge bort i present. Brukar ni göra julklappar i köket?