som äppelkaka till frukost

Idag har jag haft sovmorgon och när jag vaknade var jag så sugen på gröt. Jag är en periodare när det gäller gröt, och nu är jag visst på väg in i en grötperiod såhär lagom till att julgröten börjar närma sig!.

Havregrynsgröt med äppelmos, kanel och mjölk. Ungefär som äppelkaka i frukostform! Rekommenderas. Nu ska jag följa upp den med knäckemacka och apelsin eftersom gårdagens träning har triggat en otrolig hunger! Vad åt ni till frukost idag?

2 svar till ”som äppelkaka till frukost”

  1. Jag testade surdegssmörgås med skivad banan och kanel. Kände mig lite kreativ där på morgonkvisten. Gott var det, och tämligen mättande!

    1. Låter gott! det måste jag testa 🙂 frukt på macka är förvånansvärt gott, prova cream cheese och päron!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: