Fräschaste kvällsmålet – kvarg med frukt och bär

Blanda kvarg 1% med lite lättyoghurt för att få den krämigare. Tina/skär upp mango och hallon (eller andra bär och frukter, färska som frysta) i en skål. Ät frukt och bär tillsammans med kvargen. Enkelt. Gott. Fräscht.

2 svar till ”Fräschaste kvällsmålet – kvarg med frukt och bär”

  1. Hej!
    Jag trillade just in på din blogg, det var längesedan jag tog mig tid att läsa någon, men jag har fastnat här! Har ett bra tag nu försökt identifiera min livsstil och mina matvanor, och är påverkad av många engagerade och kunniga (med olika syn på mat & träning) människor omkring mig. Har provat lite olika tänk och matvanor men ingenting som jag trivdes med till 100 %. Kan nämna att jag är 20 år och väger drygt 60kg, har inga större problem med min kropp än att jag vill vara vara den bästa versionen av mig! Vad jag vill säga är att jag blir glad av mycket som du skriver, blir inspirerad och motiverad till att prova nya saker och ha koll på vad min kropp behöver samtidigt som jag kan NJUTA av vad jag älskar (mat)! Har din blogg som bokmärke på datorn, ser framemot att läsa mer och bli starkare och gladare!
    Kram Helena

    1. Hej Helena, tack för de fina orden som värmde, vad roligt att kunna inspirera dig! Du är så välkommen att kika runt, kommentera och fråga och tycka till! Styrkekramar! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: