Frukost i trädgården

IMG_2250När vi vaknade imorse strålade solen och det var varmt så vi fick njuta av en lördagsfrukost ute i vår kära trädgård. Som jag har längtat efter såna här stunder i alla vår vi bott i lägenhet inne i stan – nu kan vi äntligen skörda frukten av sparande till handpenning och diverse. Underbart. Jag åt en filtallrik med äpple, pumpafrön och lite torkade bär, en rostad surdegsmacka med avokado, skinka och keso, lördagslyx i form av juice och så kaffe. Micke fick mumsa i sig pannkakor som blivit över från en middag i veckan, tillsammans med keso och ostmacka. Är de fler än vi som fått njuta frukost ute idag? Ha en underbar helg allihop!

IMG_2255

IMG_2256

filtallrik crop

IMG_2260

3 svar till ”Frukost i trädgården”

  1. Flotte bilder 🙂 Så riktig koselig ut! God sommer!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: