Glad midsommar!

jordgubbar strawberriesVill bara kika in och önska er alla en glad midsommar! Här har vi ätit en god köttbullsmacka med hemgjorda köttbullar och rödbetssallad på rågbröd men ikväll blir det färdigköpt potatisgratäng till grillat kött. Spontant och lätt. Eftersom jag kom hem från Polen igår så har jag inte hunnit pyssla med så mycket planering, men till efterrätt är det sedan länge bestämt att vi ska skörda vår första rabarber för i år, och göra en paj med rabarber och jordgubbar.

Jag passar på att njuta av ledigheten och fira midsommar med familjen för på måndag går jag tillbaka till jobbet på Kostenheten eftersom min föräldraledighet är slut. Det har varit ett helt oslagbart år tillsammans med den här lilla gurkan.

annica och viggo midsommar köttbullsmacka midsommar hemlagade köttbullar rödbetssallad

Publicerat av

Dietistannica

Leg.dietist och doktorand i Måltidskunskap

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.