Vitlöksfräst spenat med parmesan

image

I år har jag odlat mycket mindre än förra året,  men jag har i alla fall nöjet att skörda den här underbara spenaten från våra pallkragar.  Jag kan rekommendera dig att odla spenat – inte bara gott och nyttigt utan också väldigt lätt att odla!  Man odlar direkt i landet i fuktig såfåra i omgångar under sommaren så att man får jämn tillgång. Lite sol och vatten på det och så blir det såhär bra!

Ikväll skördade jag några gröna blad som jag fräste supersnabbt i olivolja med lite vitlök.  Upp på tallrik och så på med en gnutta salt och riven parmesanost.  Underbart gott var det,  kan tänka mig att det skulle vara fint som förrätt i lite större mängd eller tillsammans med något annat gott, lite hemgjorda ugnstorkade tomater kanske.

image

Publicerat av

Dietistannica

Leg.dietist och doktorand i Måltidskunskap

2 reaktioner till “Vitlöksfräst spenat med parmesan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.