Topp 40, matbloggpriset och Karolinska

smothie och smörgås avokado tomatIgår fick jag ett trevligt mail med meddelandet att Matsmart valts ut som en av årets topp 40 bästa svenska matbloggar av Bookatable.se – bland annat tack vare mina ”ärliga och omfattande kokboksrecensioner.” Ni hittar listan här. Jätteroligt att de matiga bokrecensionerna uppskattas! Det kommer fler av dem, och fler av allt, även om det just nu blir lite längre mellan inläggen.

Anledningen är den bästa av alla – jag har faktiskt följt min dröm och börjat studera nutrition på avancerad nivå vid Karolinska Institutet i Stockholm. Formellt tillhör utbildningen Stockholms universitet, men vi är så kallade samarbetsstudenter och studerar alltså på Karolinska. Det är såklart en hel del praktiska saker att ordna med permanent boende och så vidare, men när vi väl kommit till ro hela familjen så ska det bli roligt att uppleva en ny stad.

Masterprogrammet i nutrition är två år på heltid, varav det sista året spenderas på en avhandling. Efter en vecka trivs jag som rödlöken på avokadomackan, som pumpafröna på surdegsbrödet, som fonden i såsen.

mandelbars squarePå tal om matbloggtoppar förresten så är det dags igen att nominera sina favoriter till årets Matbloggpris i kategorin Folkets val. Nominera upp till 5 olika bloggar som du vill ska vinna Folkets val. De 10 bloggar med flest nomineringar den 27/9 går vidare till final och omröstning som startar den 29/9. Finalen avslutas den 11/10. Klicka här för att komma till nomineringen.

kesoavokadomacka4 strawberry smooothie kesoavokadomacka Halloumisallad med basilika och jordgubbar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: