Kickstarta ditt hälsosamma liv i tidningen LAND

jogging östersund annica långvall
Att vara i naturen är otroligt viktigt för att jag ska må bra. Vad får dig att må bra?

I december hörde en journalist av sig och ville ha mina bästa, enkla tips på hur man förbättrar sin kosthållning. Nu finns resultatet ute i senaste numret av tidningen Land och även på deras hemsida – så du som inte har Land kan klicka här för att komma till artikeln.

Jag, Blossom och Olof Röhlander har gett tips och tricks på våra egna områden och det har resulterat i en riktigt bra artikel som innefattar både kost, träning och den ack så viktiga mentala biten. Jag skulle vilja påstå att den underliggande röda tråden handlar om eget ansvar – det är faktiskt du själv som ansvarar för att förbättra din egen hälsa, även om det finns många att ta hjälp av. Eget ansvar är den största möjligheten av alla – you call the shots, du behöver inte vänta på någon annan.

In och läs och se vad du tycker!

kvarg med blåbär

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: