Direkt från Idrottsgalan i Globen

idrottsgalan globen 2016

Idag blir det ett lite annorlunda inlägg här på bloggen, nämligen en rykande färsk rapport från Idrottsgalan 2016 som just nu inleds i Globen. Jag har äran att få vara här med kameran och datorn i högsta hugg och ge er några godbitar direkt från händelsen. Om några minuter öppnar röda mattan och gästerna kommer in. Och som ni ser så håller repetitionerna på för fullt inne i arenan. David Batra spatserar runt på scenen just nu.

Min förhoppning är att få prata med någon eller några av gästerna om vad de äter för att prestera så bra i idrott som de gör. Vi får se om jag får någon intervju – men om inte annat så får ni lite bilder. Kul va?

Idrottsgalan 2016 inleds globen IMG_4570 IMG_4574 IMG_4551 IMG_4579 IMG_4580 IMG_4581

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: