Att få en utmärkelse som bästa hälsoblogg och ett fantastiskt mail i inkorgen

Matsmart dietistannica.com utsedd till bästa hälsoblogg för kvinnorHäromdagen nåddes jag av nyheten av min blogg har blivit utsedd till en av de 10 bästa hälsobloggarna för kvinnor 2016, tillsammans med stora namn som Sara Rönne, Emma Barremyr och Terese Alvén. Det känns förstås jätteroligt med tanke på motiveringen att bloggen inspirerar kvinnor till bättre hälsa. Tusen tack för den utmärkelsen och tack alla ni som följer med mig här! Hela listan hittar ni här.

Utmärkelser i alla ära – lika mycket eller till och med mer värmer det att få fina mail från er läsare. Som det jag fick i inkorgen häromdagen:

”Hur tröstar man en vegan? Soja, soja – ingefära!

Du kanske har hört den förut. Uppskattar din blogg.
Mvh / Martin”

Tack Martin, det mailet gjorde min dag!

I skrivande stund borde jag växla över till Word och fortsätta skriva på min hemtenta om Tilllämpad folkhälsonutrition. Men innan jag återgår till att vara duktig student ville jag tacka er för att ni följer bloggen genom att visa er ett av mina finaste minnen från i sommar. Ett minne från en gård i Jämtland, en trädgård full av kärlek, ett litet smultron och de två manfolken i mitt liv.

IMG_0759

plocka smultron

smultron bästa Annica LÅngvall bästa hälsoblogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: