Att hafva det bra

image

Här kommer en påskhälsning från oss. Såhär kan det se ut när man har det riktigt bra. När man lämnar nutritionsplugg och storstaden bakom sig och bara är,  i en av Sveriges vackraste byar. I Rossön där vi älskar att ladda batterierna.

En förmiddag på sjön med strålande sol, familj och allehanda fordon susande fram och tillbaka på sjön runtom oss; skotrar, sparkar, militärfordon, kälkar, fyrhjulingar,  fötter och vem vet allt. Motorintresset är stort hos både far och son och en sån här solig dag samlas alla på sjöarna runtom Rossön. Nu sitter jag i soffan med en kopp kaffe med havredryck,  med kinder och näsa rosiga av vårsolen. Jordens medelpunkt (läs: min älskade son Viggo)  leker med bilar på golvet och jag känner lugnet sprida sig. Ikväll hoppas vi på stjärnklart väder,  då blir det en tur ut på sjön igen.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Publicerat av

Dietistannica

Leg.dietist och doktorand i Måltidskunskap

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.