En frukost throwback

sommarfrukost kvarg

Imorse när jag tog den första klunken kaffe med sojamjölk så tjöt det verkligen till i belöningscentrat. ”Det här slår glass med choklad alla gånger” flög det genom mitt huvud. Efter att ha börjat morgonen med att försova mig en halvtimme men på något vis ändå lyckats få i både mig och Viggo frukost i någon form av lugn och ro och ta honom till dagis så kändes det som att jag behövde något uppmuntrande trots allt. Ni vet när hjärnan bara sparkar bakut åt alla måsten och man bara vill vara kreativ, gå ut i solen, leka i en lekpark eller baka kakor? Så känns det nu. Vi är mitt uppe i rapportskrivning på ämnet exklusiv amning men jag vill bara fotografera, komponera, skriva recept – vara kreativ. Jag har någon bokrecension som ligger och väntar på en sista touch innan ni får ta del av den också. Snart, snart.

Tills dess postar jag den här vackra frukostbilden som gör mig glad i sinnet. Juice är inget jag dricker till vardags men det får gärna sätta guldkant på en helgfrukost. Tillsammans med hembakat surdegsbröd , och kvarg med hallon, frön och jordnötssmör, färska tomater från ett växthus och en kopp kaffe. En lisa för själen.

2 svar till ”En frukost throwback”

  1. Jag blir så lycklig över att gå in på din hemsida. Den sprider så mycket glädje och energi. Tack!

    1. Tusen tack Anna, vad glad jag blir av att höra det! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: