Test av Smakbox och 15 % rabatt

1-smakbox-dsc_4972 foto tillhör smakbox

Är det någon av er läsare som har testat någon prenumerationstjänst med en box där man får hem diverse nya matvaror? Jag har läst om flera men inte känt mig lockat att testa någon av dem hittills. När grundarna av Smakbox hörde av sig och undrade om jag ville vara en av de första som testade deras nya prenumerationstjänst så kändes det väldigt spännande. Vad roligt att någon annan väljer ut en massa spännande nya varor som jag får testa! Nu är det ett tag sedan och jag tänkte berätta lite om vad jag tyckte om innehållet.

En av de första positiva sakerna jag upptäckte med Smakbox är att den är relativt prisvärd – endast 189 kr per box kostar det att prenumerera. Då får man ca 15 produktnyheter som och det beräknade priset i butik ligger kring 350-450 kr. Boxen kommer ut varannan månad.

Nu har jag testat nästan alla produkter som var med i premiärlådan och känner att jag kan göra någon form av utlåtande.

På minussidan: Den första boxen var ju ”Premiärbox” och därmed var det lite festligare tema bland produkterna – choklad, chips, fint knäckebröd, läsk, juice, majskakor, söt granola med mera. Enligt min smak var det lite för många ”söta” produkter och utrymmesmat. Visst finns det plats i kosten för såna saker för de flesta, men jag hade nog uppskattat mer om det hade varit ett något ”sundare” innehåll – kanske något gott té istället för läsk osv? Så att jag får inspireras av några produkter som jag kan tänka mig att fortsätta köpa hem.

På plussidan: Prisvärd prenumeration, en trevlig överraskning i vardagen och trevligt koncept att fokusera på nya smaker. Det var såklart flera produkter som föll mig i smaken, alternativt bara var roliga att testa också, såsom majskakor, ett par nya knäckebrödssorter, ingefärspulver, en söt dryck med chili som värmde ordentligt. Vissa av produkterna får visserligen tummen ned rent smakmässigt, men eftersom det handlar om en Smakbox, så tycker jag det var roligt att den faktiskt bjöd på lite olika smaker, även om inte alla var min cup of tea.

Det här var min korta recension. Allt som allt så ser jag fram emot att testa nästa Smakbox och hoppas att den innehåller fler produkter som faller mig i smaken och lite mindre socker. Riktigt rolig idé, prisvärd såklart en trevlig överaskning i vardagen.

Vill du också testa Smakbox? Då kan du använda koden MATSMART och få 15 % rabatt på din beställing. Mer information och beställning här på deras hemsida.

Tack till Smakbox för att jag får vara med och testa!

8-smakbox-dsc_5034

Fotograf: Poppy Photography www.poppyphotography.se

 

Publicerat av

Dietistannica

Leg.dietist och doktorand i Måltidskunskap

En reaktion till “Test av Smakbox och 15 % rabatt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.