Tips på grillade mackor med hummus, grönkål och feta

IMG_1036Jag kom på att jag har glömt att tipsa er om de här smarriga mackorna som jag lagade en kväll i Visättra när jag var sugen på hummus. Grillade mackor med chunky hummus, grönkål och fetaost. Lite pillrigt att få dem att hålla ihop men väl värt att testa!  Receptet hittar du här. Hummus är vegansk och passar väldigt bra på mackor. Under mitt år på  Karolinska köpte jag då och då en macka med hummus, grillade grönsaker och groddar på Matmakarnas café. Den blev en riktigt favorit.

IMG_1044IMG_1048

IMG_1028
Jag använde en stekpanna för att pressa ned mackorna. 

IMG_1029

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: