Min enkätundersökning (dietister se hit)

img_8535

Såhär stillsam och vacker kan världen vara när man stiger upp tidigt, innan någon annan i familjen vaknat, tänder en brasa i kaminen och brygger kaffe. Jag har placerat en fåtölj precis framför kaminen där jag kan sitta med fötterna på bordet, kaffekoppen bredvid mig och datorn i knäet. Där sitter jag och försöker få ihop min masteruppsats i Kostvetenskap. 

Min masteruppsats handlar kort och gott om hur yrkesverksamma dietister i sina olika yrkesroller förhåller sig till hållbara matvanor i sitt arbete. Jag vet inte hur många dietister som läser den här bloggen men om det är några av mina kollegor där ute som läser det här så vill jag varmt bjuda in er att delta i min enkätundersökning. Du är välkommen att delta oavsett hur ditt jobb ser ut, om det är kliniskt, administrativt, som lärare, inspiratör eller något annat. Enkäten ligger kvar helgen ut, sedan ska jag påbörja mitt analysarbete. För att fylla i enkäten och få mer information om den, klicka här.

img_8527

Ett Örnsköldsvik som ännu inte riktigt vaknat.

img_8521Arbete med masteruppsats i full gång. Här sitter jag allt som oftast och jobbar, trots att jag har ett helt kontor några steg bort.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: