Vad vill du läsa mer om?

fika i skogen varm choklad äppelrutor
Foto: Viggo Sundelin Långvall

Jag gick in och kollade på min statistik och kunde konstatera att bloggen är större än någonsin. Jag minns hur stolt jag var för några år sedan när jag på nyårsafton kunde konstatera att bloggen det året hade haft 30 000 visningar. Det året hade jag inte haft mycket tid över för bloggande, och tyckte det var fantastiskt. När jag nu ser att bloggen det här året kommer att ha haft nästan 200 000 visningar så känns det ju absurt i jämförelse. Ni ska veta att utan er läsare så vore bloggandet inte alls lika kul. Tack för att ni kommer in hit på bloggen, på Facebook, på instagram, och kommenterar, läser delar med er och tar del!

Nu undrar jag, alla fantastiska människor som läser den här bloggen: vad vill ni läsa mer om? 

Är det recept på vardagsmat, hälsosammare fikabröd, näringslära, träning och motion, mitt liv, frågestund,  friluftsliv, vill ni att jag kommenterar nyheter om mat och hälsa, eller är något helt annat som du vill läsa mer om? Önskeinlägg? Mer inlägg om vardagen och vad som händer i mitt liv?

Berätta i kommentarsfältet vad du vill läsa mer om (eller maila mig på annicalangvall@gmail.com om du vill), önskeinlägg eller vad du uppskattar med bloggen, så ska jag göra mitt bästa för att göra bloggen ännu bättre!

apelsincarpaccio2