Vad vill du läsa mer om?

fika i skogen varm choklad äppelrutor
Foto: Viggo Sundelin Långvall

Jag gick in och kollade på min statistik och kunde konstatera att bloggen är större än någonsin. Jag minns hur stolt jag var för några år sedan när jag på nyårsafton kunde konstatera att bloggen det året hade haft 30 000 visningar. Det året hade jag inte haft mycket tid över för bloggande, och tyckte det var fantastiskt. När jag nu ser att bloggen det här året kommer att ha haft nästan 200 000 visningar så känns det ju absurt i jämförelse. Ni ska veta att utan er läsare så vore bloggandet inte alls lika kul. Tack för att ni kommer in hit på bloggen, på Facebook, på instagram, och kommenterar, läser delar med er och tar del!

Nu undrar jag, alla fantastiska människor som läser den här bloggen: vad vill ni läsa mer om? 

Är det recept på vardagsmat, hälsosammare fikabröd, näringslära, träning och motion, mitt liv, frågestund,  friluftsliv, vill ni att jag kommenterar nyheter om mat och hälsa, eller är något helt annat som du vill läsa mer om? Önskeinlägg? Mer inlägg om vardagen och vad som händer i mitt liv?

Berätta i kommentarsfältet vad du vill läsa mer om (eller maila mig på annicalangvall@gmail.com om du vill), önskeinlägg eller vad du uppskattar med bloggen, så ska jag göra mitt bästa för att göra bloggen ännu bättre!

apelsincarpaccio2

Ett svar till ”Vad vill du läsa mer om?”

  1. Jag tycker recept på vardagsmat och bakverk alltid går hem! Sedan är jag nyfiken på att läsa mer om din vardag och speciellt ditt jobb. Vore roligt att läsa mer om vad du sysslar med och om du är nöjd med ditt karriärsval 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: