Finalisterna

img_4090

Idag har jag gjort ett litet avbrott i uppsatsarbetet och hoppat in som kock på Konsum där jag jobbade i somras. Det var så roligt att få komma ut från datorbublan, träffa lite folk, få känna lite tempo i kroppen. Framförallt: att veta vad man ska göra varje minut. Diska. Städa av bänken. Laga pajer. Fylla på maten. Koka sås. Tufft tempo, men mentalt så enkelt jämfört med att skriva uppsats, då varje beslut och steg framåt måste komma från mig. Det blir en skön variation att hoppa in och jobba lite extra under studierna. Har avslutat dagen men lite studier efter jobbet. Nu är arbetsdagen snart slut och jag ska hämta busungen från förskolan. Mina insamlade data från enkäten är organiserade och inmatade i de program som de ska hanteras i så nu är det bara att börja analysera.

Till någonting spännande: Rösterna räknade och finalisterna till Folkets Val är utsedda. I år blev 107 bloggar nominerade och det kom in 1794 nomineringar. Min blogg blev tyvärr inte en av de lyckliga, men jag har redan hittat nya spännande bloggar att följa bland de nominerade, så roligt! Grattis alla duktiga bloggare!

Här är de 10 finalisterna! Nya och kända ansikten.
3 kockar 7 kids 
Blomster och bakverk
Gastrovin 
Happy food by Petra
Jävligt gott (en av dem jag själv nominerade)
Kitchen of Anna
Kokerskan ruts barnbarn 
Linneas skafferi (som jag läser flitigt!)
Niinis 
Sandras matkrypin (som jag surrade med på BBCON i våras!)

Omröstningen om vem som ska vinna sker på Matbloggsprisets Facebook, och man kan rösta fram till midnatt den 19 oktober. Lycka till allihop!