Produkttest Risenta brödmix

Produkttest risetta brödmix bananbröd

Har ju glömt att berätta att jag fått testa Risentas brödmixer! Finns ingenting roligare än att få produktprover i brevlådan. Gillar ni att läsa om produktrecensioner förresten?

Jag har testat Fröbröd, Bananbröd, samt Nypon- och chiabröd. Jag och två-åringen hade riktigt mysigt när vi rörde ihop dem. Man tillsätter några få ingredienser, såsom olja, salt, ägg och honung, rör ihop med innehållet i påsen, och gräddar i en liten pappersform som medföljer .Bröden var roliga att göra tillsammans med barnet, eller när man är riktigt sugen på ett nybakat bröd men inte ids göra det från grunden.

Smaken var helt okej, särskilt fröbrödet var trevligt. Det finns dock någonting skarpt i eftersmaken som gör att jag ledsnade fort, och hållbarheten för det färdiga brödet upplevdes kort. Vissa av bröden innehåller ju en hel del olja vilket gör dem väldigt mättande på gott och ont. Det är gott med någon skiva men kan kännas mäktigt i längden. (Tips på ett riktigt energirikt mellanmål är bananbröd toppat med jordnötssmör och bananskivor.)

Vad jag förstår så ligger ca pris på typ 30 kr/förpackning och det är rätt schyssta ingredienser. Är lite tveksam till den medföljande engångspappersformen ur ett miljöperspektiv – ett problem som knappast är unikt för den här produkten. Om man bortser från det så är det för all del praktiskt.

Sammanfattningsvis är det en rolig produkt att lyxa till det med någon gång då och då och jag kände mig också inspirerad att baka både fröbröd och bananbröd från grunden. Någon som testat? Vad tyckte ni?

bananbröd

Tusen tack för smakproverna Risenta! Det var ett nöje att testa!
viggo bananbröd

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: