Följ mitt forskningsprojekt!

Hej på er kära läsare! Med två barn, två fastigheter med renoveringsbehov, och ett arbete som doktorand blir det numera sällan tid över för den här bloggen – vilket du såklart har märkt.

Jag älskar ju dock att skapa med ord och bild saknar det kreativa utloppet, och den utveckling skrivande ger av en diffus tanke. Därför är jag extra glad över det jag har att berätta!

Jag har äntligen skapat en alldeles egens hemsida för det forskningsprojekt jag arbetar med som doktorand på Umeå universitet. Vetenskapliga texter på engelska är ju inte alltid så tillgängliga för alla, men på den här hemsidan vill jag berätta på ett lättillgängligt sätt om projektet. Jag kommer eftersom det skapas att samla resurser och länkar till de arbeten jag gör, men också berätta om hur det går med projektet och annat som jag gör på vägen.

Är du intresserad av gastronomi, mathantverk och livsmedelsproduktion är du välkommen till projektets hemsida – där finns också en blogg, kika in på den! – på www.kulinariskarum.wordpress.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: