Vetenskapsvecka och forskarfredag – min berättelse om att jobba som doktorand

Jag har drömt om att få jobba med forskare ända sedan jag var barn. Det är en av anledningarna till att jag fortfarande nyper mig i armen då och då när jag går till arbetet. Under livet har bilden klarnat mer och mer om vilken typ av forskning jag vill ägna mig åt och idag driver jag ett superintressant projekt i gränslandet mellan gastronomi, regional utveckling, matkultur och hållbarhet. Under min masterutbildning i nutrition studerade jag med andra studenter från hela världen, och då blev det väldigt tydligt för mig vilka otroliga möjligheter vi har i Sverige, som kan studera (mer eller mindre) oavsett ekonomisk bakgrund.

Av dessa anledningar känner jag mig otroligt hedrad över att få bidra med en film till årets upplaga av Vetenskapsveckan och Forskarfredag. Den här filmen ha jag skapat med ett gäng gymnasieungdomar i Örnsköldsvik som målgrupp. Jag pratar om min bakgrund och resa in i forskningens värld, vad det innebär att vara doktorand i mitt ämne, och hur jag jobbar i mitt projekt.

Lämna gärna en kommentar!

Annica

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: