PR och samarbeten

annica långvall november 2014
Annica Långvall, dietist och influencer, Örnsköldsvik annicalangvall@gmail.com

Vem är jag?

Jag som driver den här bloggen sedan 2011 är en entusiastisk blivande tvåbarnsmamma som älskar mat, måltider, odling, yoga, fotografering och bakning. Jag heter Annica Långvall, är 29 år, bor i Örnsköldsvik och jobbar i Umeå som doktorand (forskarstuderande) inom Måltidskunskap på Restauranghögskolan Umeå Universitet. Jag är leg. dietist med examen från Umeå Universitet 2011 med flera års erfarenhet inom olika delar av yrket. Jag har också 1.5 års utbildning inom nutrition på avancerad nivå (masterprogrammet i nutrition) från Karolinska institutet och Stockholms Universitet. Mitt arbete som doktorand kretsar kring Måltidskunskap samt detta projekt. Jag brinner för hållbarhet och hållbara måltider.

PR och samarbeten

Är du intresserad av annonsering, samarbeten eller intervjuer, eller har en produkt som kan intressera mig och mina läsare? Hör gärna av dig på annicalangvall@gmail.com. Bloggen drivs som kreativt nöje vid sidan av mitt heltidsarbete och jag har därför begränsade möjligheter till större samarbeten – men bollar gärna!

Dietistannica.com drivs sedan december 2011 av mig ensam, i perioder med professionella ambitioner. Eftersom jag nu är anställd som doktorand har bloggen fått bli ett kreativt och nöjsamt sidospår.

Jag använder mig av Frilans finans vid fakturering. Alla samarbeten ska följa svensk marknadsföringslag. Jag tar gärna emot pressprover på produkter som du tror kan intressera mig och mina följare, men jag garanterar inte att jag skriver om produkten om vi inte kommit överens om något annat. Jag är  medlem i branschorganisationen Influencers of Sweden och stödjer uppropet #jagsmygerinte som verkar för en etisk och professionell bloggbransch där man ska kunna lita på vad man läser och känna sig trygg med att det är tydligt när det rör sig om samarbeten.

Jag inleder gärna samarbeten med företag och organisationer som delar min värdegrund och där våra varumärken stärker varandra. Samarbeten kan innefatta publicering på dietistannica.com, bloggens facebooksida eller Instagram @dietistannica

Upphovsrätt

Alla texter och foton på bloggen och instagram är skapade av mig om inte annat anges. Det är inte tillåtet att använda mitt material utan mitt godkännande. Om du vill låna recept, bild eller annat, vänligen kontakta mig först för mitt godkännande. Vid all användning av mitt material ska det tydligt framgå att det kommer från mig.

 

”Under mina träningsevent har Annica föreläst två gånger vilket har varit otroligt uppskattat, dels av mig men även av alla deltagare. Annica är väldigt professionell, kunnig och är duktig på att individanpassa föreläsningar till deltagarnas nivå och behov. Hon är tydlig, lätt att förstå och fångar upp hela salen med sitt sätt att tala inför grupp. Av mig kommer hon få fler förfrågningar om föreläsningar i framtiden.”

                 – Frida Linnér, eventplanerare som bland annat arbetar med diabeteslägret Sockertoppen

 

 

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: